LLIGA PIRINEUS FUTBOL 7, 2017-18

Un any més, els Consells Esportius de les Comarques del Pirineu organitzen la “LLIGA PIRINEUS DE FUTBOL 7 – JEEC 2017/2018”. En aquesta 6ª temporada de la competició un total de 30 equips de les diferents categories ( de Pre-Benjami a Juvenil) d’un total de 8 Escoles de Futbol i més de 300 esportistes realitzaran una primera volta entre els mesos d’octubre i desembre. A meitats de desembre, s’atura la competició per les condicions climatològiques i per la participació dels escolars en altres esports com l’esquí alpí i fins a l’1 d’abril no tindrà lloc l’inici de la 2ª volta.

Durant la competició s’utilitza el mètode paral.lel amb una classificació per punts dels partits i una altra de valors dins el programa “tarjeta verda”. En acabar la competició es premia al equips guanyadors en “valors” amb material esportiu.

Els Consells Esportius implicats en l’organització són: Val Aran, Alta Ribagorça, Pallars Sobirà, Pallars Jussà i Alt Urgell amb el suport de la Diputació de Lleida. En aquesta competició també estan inclosos les Escoles de Futbol de Castejon de Sos i Benasque de la provincia d’Osca i que tramiten les seves llicencies mitjançant els nostres Consells Esportius.