34a Olimpíada Flamicell

Un any més l’Olimpíada Flamicell de La Pobla de Segur ha aplegat més de 1000 atletes a les instal.lacions del Parc “Alcalde Boixareu” de La Pobla de Segur. Un nombrós públic s’ha concentrat a les graderies per animar als atletes en un dia assolejat.

Cal destacar la millora de 3 marques històriques en Longitud Cadet Femení – 04.67 m. (Susan Stephen – Lleida Unió Atlètica), Pes Infantil Femení 10,50 m. (Maria Navarro – Col.legi Santa Anna) i Pes Infantil Masculí 10,64 m. (Lluís Pera – Mater Salvatoris).

En l’apartat d’ATLETISME d’Aleví a Cadet, MATER SALVATORIS amb 450 punts ha quedat 1er classificat, seguit del COL.LEGI SANTA ANNA amb 379 punts i de l’INSTITUT DE LA POBLA DE SEGUR amb 317 punts.

En l’apartat de MINIATLETISME, quasi 500 atletes han realitzat proves no competitives (50 m. Llisos, 50 m. Obstacles, pes, javelina, …) en categories PREBENJAMÍ i BENJAMÍ.

L’Esportista Convidada 2016 ha estat l’atleta del FC Barcelona BERTA CABANAS TIRAPU, natural de La Pobla de Segur. Un referent dins la població per a tots els participants que han gaudit de l’encesa del Pebeter amb ella.

Als voltants de la competició atlètica, també s’han realitzat altres esports i activitats lúdico-esportives (futbol, korfball, bicicletes tot terreny, balanz bike, …) i inflables per als més petits. Com ha novetat, un INFLABLE de l’Agencia Catalana de Residus ha estat durant la jornada present a la plaça de l’Ajuntament, on els més petits han jugat i aprés a reciclar. També la campanya “ESPORTISTA SOLIDARI”, ha recollit divers material esportiu per als més necessitats.

L’organització ha estat per part de l’Escola Els Raiers, l’AMPA i l’Ajuntament de La Pobla de Segur, amb la col.laboració del Consell Esportiu del Pallars Jussà i el Club Atletisme de La Pobla de Segur.