Trobada Escolar de Futbol 7

Organitzada per la SECCIÓ ESPORTIVA DE L’AMPA DE L’ESCOLA LA CLOSA d’Esterri d’Aneu (Pallars Sobirà) i amb més de 400 esportistes, la localitat pallaressa va acollir un any més la Trobada Escolar de Futbol 7.

Aquest any van participar les següents Escoles i Clubs: UD Montañesa de Castejon de Sos, Escola de futbol dera Val d’Aran, Escola de Futbol de Rialp, Escola Serafí Casanovas de Sort, Escola de Futbol de La Pobla de Segur, Escola de Futbol de Tremp, Escola Aeso d’Isona, SES Morelló d’Esterri d’Aneu i l’Escola La Closa d’Esterri d’Aneu. Totes aquestes escoles i clubs són els que participen a la LLIGA PIRINEUS que organitzen els Consells Esportius de les comarques de muntanya.

Les categories convocades eren des de Pollets (5 anys) fins a Cadet (16 anys).

El Camp de futbol de la població va acollir 45 partits dividits en 2 camps de futbol 7 i 1 de futbol 5 per als més petits. A les 9:30 es va iniciar la trobada no competitiva fins a les 17 hores en que va tenir lloc la cloenda, foto de familia i entrega de medalles i samarretes per a tots els assistents. Els esportistes van gaudir d’un excel.lent dinar al mateix estadi organitzat per l’ampa de l’escola La Closa.

Les entitats col.laboradores van ser les següents: Consell Esportiu del Pallars Sobirà, Ajuntament d’Esterri d’Aneu – Mancomunitat, Ajuntament de les Valls d’Aneu, AMPA CEIP La Closa i Escola La Closa. Els comerciants i industrials de la població i comarca van col.laborar amb material i econòmicament.