Trobada Comarcal de Miniatletisme 2015

El passat 27 de febrer va tenir lloc al Parc Alcalde Boixareu de La Pobla de Segur la Trobada Comarcal de Miniatletisme 2015. Organitzada pel Consell Esportiu del Pallars Jussà i amb col.laboració del Patronat d’Esports de la població, els centres de primària de la comarca i l’Institut de La Pobla de Segur. L’activitat va tenir el suport del Consell Comarcal.

Un total de 400 esportistes van realitzar 7 proves de miniatletisme no competitives (50 mts llisos, 50 mts obstacles, salt d’alçada, llançament de pes, disc, jabalina i triple salt). Tots els participants van realitzar totes les proves per torns rotatoris. Unes setmanes abans, el Consell Esportiu del Pallars Jussà va organitzar el “Curs d’Auxiliar de Jutges d’Atletisme”. Els participants d’aquest curs van realitzar les seves pràctiques en aquesta activitat, explicant en cada prova el seu funcionament i coneixement de la mateixa. Aquests aprenents de jutges seràn els futurs jutges de l’Olimpíada Flamicell.

Aquestes activitats es realitzen per promocionar l’Atletisme a la nostra comarca i donar a coneixer l’Olimpíada Flamicell que tindrà lloc el proper 14 de març a La Pobla de Segur (www.olimpiadaflamicell.cat ).