MÉS DE 1.200 INFANTS GAUDEIXEN DEL SEGON CAP DE SETMANA DE LES TROBADES JEEC 2021

  • Els consells esportius de Catalunya reuneixen a més de 1.200 participants en el segon cap de setmana de les Trobades JEEC 2021.
  • Igualada, el Prat de Llobregat, Cornellà, El Vendrell i Sant Adrià del Besòs són les seus que acullen la gimnàstica rítmica, el voleibol, l’handbol, el patinatge xous i el bàsquet aquest cap de setmana.

Més de 1.200 infants d’arreu del país gaudeixen aquest cap de setmana de les Trobades dels Jocs Esportius de Catalunya. La crisi de la Covid-19 no ha aturat el compromís dels consells esportius de garantir el dret dels infants a practicar esport. Per això, després d’una temporada atípica amb diverses aturades s’han organitzat en diversos punts de Catalunya grans trobades per tal que els infants gaudeixin de la pràctica esportiva i posin un bon punt i final a la temporada d’enguany.

Per tal de garantir totes les mesures contra el coronavirus, aquestes trobades s’han fet de manera descentralitzada. Tortosa va acollir el passat cap de setmana les de futbol sala, amb més de 200 famílies, i aquest cap de setmana és el torn d’Igualada, que acull la gimnàstica rítmica al pavelló de Les Comes; el Prat de Llobregat i Cornellà, que acullen el voleibol al pavelló esportiu Xavier Marcilla i al Parc Esportiu del Llobregat; El Vendrell, que ha organitzat l’handbol al Pavelló Municipal Vendrell i el patinatge xous Club d’Esports Vendrell; i Sant Adrià del Besòs, que acull el bàsquet al pavelló Olímpic La Mina.

Jaume Domingo, president de la UCEC, ha expressat la seva alegria en poder gaudir d’aquestes trobades, ja que amb l’arribada de la pandèmia l’esport en edat escolar ha patit molt. “Poder oferir una jornada esportiva als infants perquè es puguin retrobar amb l’esport, és una veritable alegria”, ha destacat. En aquest sentit ha afegit que “aquest cap de setmana centenars d’infants participaran en algunes de les cinc seus de les Trobades JEEC 2021 organitzades pels Consells Esportius de Catalunya, sigui quina sigui la seva realitat social o familiar i en igualtat de condicions. L’esport en edat escolar és l’esport de tots i totes”.

Descarregar nota de premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *