FORFETS TEMPORADA PER ALS HABITANTS DEL PALLARS JUSSÀ 2020-2021

logosespotportaine

Per tal de tramitar el FORFET TEMPORADA amb les Estacions de Port Ainé i Espot Esquí, cal emplenar el FORMULARI de “Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya” segons informació adjunta:

ESCOLARS DEL PALLARS JUSSA: la DATA LÍMIT per entregar el formulari amb la fotografia i el full de pagament al vostre centre escolar es el proper 10 de novembre de 2020.

– Els Escolars fins a 6 anys (any 2014 o després) poden accedir a un forfet temporada per un import de 28€ (FORFET MENOR)

– Els Escolars de 7 a 17 anys (200-2013) poden accedir a un forfet temporada per un import de 111€ (FORFET INFANT)

– Els Escolars de 18 a 25 anys (1995-2002) poden accedir a un forfet temporada per un import de 189€ (FORFET JOVE)

– Els empadronats al Pallars Jussà poden accedir a un forfet de temporada per un import de 315€ (FORFET ADULT) – (Cal entregar amb el formulari un certificat d’empadronament, full de transferència bancària i DNI del titular).

També podeu accedir al FORFET PACK FAMILIAR. En aquest cas, trobareu en el formulari el detall de preus segons les necessitats de cada família. Cal presentar el CERTIFICAT D’ESCOLARITZACIÓ dels vostres
fills /es que caldrà demanar al seu Centre Escolar.

– Podeu trobar els FORMULARIS als Centres Escolars i també a www.cepallarsjussa.cat i www.pallarsjussa.cat .
– Podeu entregar el FORMULARI i DOCUMENTACIÓ a les oficines del Consell Comarcal del Pallars Jussà (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores), al Consell Esportiu del Pallars Jussà (dilluns, dimarts i dijous de
17:30 a 19:30 hores) i a l’Ajuntament de La Pobla de Segur de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Tramitació forfetsFormulari – Formulari Pack Familiar