CAMPIONAT CATALUNYA TRAIL “LA FORADADA”

El passat diumenge 12 de Març el Club Atletisme La Pobla de Segur (CAPS) i la Federació Catalana d’Atletisme van organitzar el campionat de Catalunya de Trail amb la col.laboració del Consell Esportiu del Pallars Jussà i l’Ajuntament de La Pobla de Segur.

Un total de 130 atletes van disputar-se el títol nacional individual i per equips. Cal destacar l’actuació de la pallaresa Clàusia Llesuy del CAPS que es va proclamar Campiona de la categoria Sub18 i està seleccionada per disputar amb la selecció catalana el campionat d’Espanya de Trail el proper més de Maig a Lerin (Pamplona), alhora que Jan Torrella del JA Berga va guanyar en categoria Sub20. D’altres atletes del CAPS com Rabab Ouzemmou campiona Sub16, Guerau Carrillo sots-campió categoria Sub14 i Martí Escera categoria Sub12 tercer classificat, van destacar com a atletes locals. Important també la segona plaça de les atletes Sub16 per darrera de l’equip del JA-Berga i la primera plaça de les atletes Sub18 Alba Pont (sortint d’una lesió) fent parella amb Clàudia Llesuy.