36a Olimpíada Flamicell

Tot i el mal temps, prop de 700 atletes van participar dissabte en una nova edició, la 36a, de l’Olimpíada Flamicell de la Pobla de Segur. Tot i haver d’adaptar la competició de miniatletisme i anul·lar alguna prova com les tanques a causa del mal temps, la jornada es va desenvolupar amb nombrós públic durant tot el dia.

El pilot de trial, Arnau Farré, va ser l’encarregat d’encendre el pebeter. Més de 200 voluntaris van fer possible l’activitat.

Com cada any, l’Olimpíada Flamicell està organitzada per l’AMPA de l’Escola Els Raiers, l’Ajuntament de la Pobla de Segur i l’Escola Els Raiers. Compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Pallars Jussà, els ajuntaments de la comarca, així com empreses i particulars de la comarca.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”10″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Veure miniatures]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]