Èxit de la 32a Olimpíada Flamicell

L’Institut de La Pobla de Segur amb 399 punts CAMPIÓ per Centres de l’Olimpíada 2014. El segon classificat ha estat el Col.legi Santa Anna de Lleida (349 punts) i tercer classificat ha estat el Club Lleida Unió Atlètica (332 punts).

Han participat en la competició de MINIATLETISME un total de 439 atletes corresponents a 14 Centres i Clubs. Pel que fa a l’ATLETISME hi han participat un total de 368 atletes de 18 centres i clubs. Els equips participants han vingut de tota Catalunya i fins i tot del sud de França.

Dia calurós amb molt de sol i amb gran afluència de públic (es calcula unes 4000 persones) que han gaudit d’allò més durant tota la jornada que ha tingut lloc a la pista d’atletisme del Parc Alcalde Boixareu de La Pobla de Segur. Gran presència d’autoritats que han acompanyat a primera hora a tots els atletes a la cerimònia d’inauguració, on l’atleta convidat GERARD PORRAS ha encés el pebeter. Durant tota la jornada han fet entrega de guardons als campions de les diferents proves atlètiques.

Durant la jornada s’han programat diverses activitats lúdiques (inflables, balanz bike, circuït de bicicletes BTT i partits de futbol i korfball. Aquestes activitats han tingut lloc al voltant de l’estadi, amb gran afluència de públic durant tot el matí.

També s’ha recollir divers material esportiu dins la CAMPANYA L’ESPORTISTA SOLIDARI (pilotes de futbol, patins, roba d’esport, …) que serà donada mitjançant la Unió de Consells Esportius de Catalunya a diverses ONG’s.

Agraïr la col.laboració de tots els voluntaris, jutges del club atletisme La Pobla de Segur, els membres de l’Ampa, els professors de l’Escola Els Raiers i de tots els serveis que han fet possible una gran olimpíada.